2012-05-22 07:43:33• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Véget ért az álmodozások kora

Napi horoszkóp május 22.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön nem az a fajta, aki egykönnyen megijed a változásoktól. Most se tegyen így. Egyszerűen csak igyekezzen úgy alakítani a dolgokat, hogy a végén ön kerüljön ki előnyös pozícióban a váratlan helyzetekből. Menni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne higgye azt, hogy a viták csak ellenségeskedést szülhetnek. Néha ez az egyetlen út ahhoz, hogy a béke megteremtődhessen. Ha kiélezett helyzetbe kerül, vagy egyszerűen csak hátrányban érzi magát valamiben, tegye szóvá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha szeretne valamit elérni, tegyen is érte! Ha már úton van, de többet szeretne, tegyen többet! Az akarat mindehhez kevés, cselekednie kell. Adjon hangot a véleményének, ma meghallgatásra találhat. Akár még a főnökénél is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Amennyiben rosszul érzi magát a mai reggelen, annak bizonyára oka van. Lehet, hogy ez csak a tavasszal járó fáradtság és levertség. Ebben az esetben egyen több zöldséget, gyümölcsöt, mozogjon egy kicsit a friss levegőn!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban meg kellene gondolnia, mire költi a pénzét. Főleg, ha a hitelei mértéktelenül megszaporodtak az utóbbi időben. Okos tervezéssel most sokat javíthat anyagi helyzetén. Ne hagyja, hogy a láthatatlan hatalmak lehúzzák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Gondokkal teli a párkapcsolata? Lehet, hogy csak oktalan balsejtelmek gyötrik, de mindenképp érdemes tisztázni a kedvesével a félelmeit. Ha valóban gond van, akkor jó nap ez a kiküszöbölésre. Ha nincs, akkor is jobb megbeszélni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Véget ért az álmodozások kora. Úgy tűnik, ami eddig vigaszul szolgált, most bánat forrása lehet. Ahogy a régiek mondták, az élőknek jóvátételt és büntetést kell fizetniük a létezésükért. Áldozzon önként, úgy kisebb lesz a kára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érezte, hogy végre sínen van az élete, most mégis váratlan támadásokkal kellhet szembenéznie. Nem olyan nagy azonban a baj, mint az elsőre látszik. Egy huszáros húzással pedig még jóra is fordítható, ami rossznak tűnt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, kedvesét hidegen hagyja az ön gondja. Ám, ha belegondol, nagyon is sok segítséget kapott, és kap most is tőle. Minden csak értékelés kérdése. Ha vigasztaló szavakra vágyik, forduljon egy testvéréhez, vagy rokonához!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Meglepő fordulatokra számíthat az elkövetkező napokban. Nem minden lesz ugyan az ínyére, de mindből tanulhat. Akár azt is, hogyan lehet a rosszat jóra fordítani. Gondoljon arra, hogy mindez a személyes épülésére szolgál.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, olyan követeléseknek kell engednie, amiket nem, vagy csak félig-meddig tart jogosnak. Ön azonban nagy mestere annak, hogy elnyomott pozícióból nyerjen. És a végén még élvezni is fogja a játszmát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Néha úgy viselkedik, mint egy kamasz. A mindene az ellenállás, az ellenkezés. Pedig a szíve mélyén maga is látja, hogy mindez nem jogos. De valamiért most nem akarja, hogy simán menjenek a dolgok. Öntse ki a szívét, úgy könnyebb lesz.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: